به گزارش آوای ورزش،راضیه طهماسبی با بیان مطلب فوق در خصوص رقابتهای لیگ برتر ووشو بانوان اظهار داشت: شرایط این دوره از مسابقات به دلایل مختلف از جمله شیوع ویروس کرونا و دریافت ورودیه از سوی فدراسیون نسبت به سالهای گذشته متفاوت بود. به همین دلیل برخی تیم‌ها که از سوی هیأت ووشو استان‌های خود حمایت می‌شدند، توان مالی حضور در مسابقات را نداشتند و همین موضوع باعث کاهش تعداد تیم‌ها شده بود که رقابت اصلی هم بین سپاهان و دانشگاه آزاد بود.

وی ادامه داد: رقابتها بسیار حرفه‌ای و سطح بالا برگزار شد. تاکنون به این شکل که سیستم نورپردازی، موزیک، دود، اسکان در هتل المپیک و… واقعاً شرایط بسیار خوبی تدارک دیده شده بود. ضمن اینکه انجام تست کرونا در روز نخست ورود به هتل از داوران، مربیان، ورزشکاران و منفی بودن آنها باعث آرامش شرکت کنندگان به لحاظ احتمال درگیری با این بیماری شده بود.

سرمربی تیم ووشو دانشگاه آزاد در مورد قضاوت داوران هم گفت: داوری‌ها هم نسبت به ادوار گذشته بهتر بود و شاهد قضاوت خوب داوران در این دوره بودیم و ایرادی در این خصوص دیده نشد.

طهماسبی در مورد عملکرد این تیم در رقابتهای لیگ هم گفت: تنها ملی پوش ما زهرا کیانی عضو تیم تالو ما بود و در بخش ساندا هم با نگاه جوانگرایی و البته بودجه‌ای که در اختیار داشتیم نفرات اول جوانان و ملی پوشانی را که تازه به رده بزرگسالان آمده بودند را جذب کردیم. این موضوع یک مزیت داشت که آن هم انگیزه بالای جوانان برای مبارزه برابر ملی پوشان و نمایش توانمندی‌ها بود. این موارد می‌تواند در مسیر پشتوانه سازی برای تیم‌های ملی هم مفید باشد.

وی با بیان اینکه از عملکرد تک تک نفرات تیم راضی است، اظهار داشت: جوانان ما مقابل تیم پرمهره و خوب سپاهان نمایش خوبی داشتند. سپاهان به غیر از خواهران منصوریان، ملی پوشانی چون صدیقه دریایی دارنده سه مدال طلای جهان، فریناز نذیری قهرمان جام جهانی و آرزو سلیمی قهرمان دانشجویان جهان را در ترکیب داشت. همین موضوع کار ما را برای کسب پیروزی سخت کرده بود. در این بین تارا پورحسن در یک مبارزه عالی موفق شد دریایی را در دو راند شکست دهد. هرچند تیم ما نایب قهرمان شد، ولی این پیروزی خیلی دلچسب بود و گویی قهرمان شده بودیم. علاوه بر این پیروزی هانیه الهی نژاد از ملی پوشان جوانان و الهه محمودی موفق به پیروزی برابر رقبای خود شدند و در کل اعضای تیم بیش از حد توان در این مبارزه تلاش کردند و معتقدم تجربه بسیار خوبی برای آنها بود تا در مسابقات آتی و یا حتی انتخابی‌های تیم ملی از آن استفاده کنند.

سرمربی دانشگاه آزاد ادامه داد: خواهران منصوریان مبارزانی حرفه‌ای و واقعاً عالی هستند. خیلی کار سخت است برای کسانی که برابر آنها مبارزه می‌کنند. این سه خواهر عالی تمرین و عالی‌تر مبارزه می‌کنند.اگر قرار باشد سانداکاری داشته باشیم که برابر سهیلا، شهربانو و الهه منصوریان بتوانند مبارزه کرده و حتی پیروز شوند باید از لحاظ روانی، فنی، بدنی، تکنیکی و … آماده باشند. اینها حرفه‌ای فعالیت‌های ورزشی خود را دنبال می‌کنند و برای آنها آرزوی موفقیت دارم.

طهماسبی در پایان گفت: از لشگری که ۱۳ سال در کنار تیم‌های ملی به عنوان پزشک بودند و بعد از حضور در رأس ورزش دانشگاه آزاد نگاه ویژه‌ای به ووشو داشته‌اند تشکر و قدردانی می‌کنم که چون گذشته از این رشته حمایت کردند و به بانوان این اعتماد کرده و این فرصت را دادند تا ان شاءالله با تلاش بیشتر در دوره بعدی لیگ بتوانیم قهرمان شویم. از صدیقی و خانم ناطقی رئیس و نایب رئیس فدراسیون که تلاش زیادی برای برگزاری این رقابتها داشتند هم تشکر و قدرانی می‌کنم.