به گزارش آوای ورزش، دکتر حسن میرزا آقابیک متخصص تربیت بدنی و علوم ورزشی و کارشناس عالی اسبق وزارت ورزش با بیان مطلب فوق افزود: باید کار برای یک بار هم که شده یکسره شود و در این مسیر الگوهایی جود دارد که دولت ما می تواند از آنها استفاده کند. برون سپاری کارهای مربوط به ورزش و تربیت بدنی می تواند وزارت ورزش را چابک تر در انجام وظایف سازمانی خود رهنمون سازد. در بخش برنامه قهرمانی می توانیم الگوهایی با تشکیل اتحادیه ها و انجمن های صنفی کارفرمایی را مد نظر قرار دهیم و این روزها که طرح لایحه نظام جامع باشگاهداری مطرح شده می توانیم مسئولیت ورزش قهرمانی را به کمیته ملی المپیک بسپاریم و از باشگاه ها به عنوان بازوان ورزش قهرمانی نهایت بهره را ببریم وگرنه در شرایط فعلی با پول و امکانات دولت مدیریت بایسته امکانپذیر نمی شود. اما با اهمیت دادن به شصت و پنج هزار باشگاه خصوصی در کشور بیشترین هزینه و بیشترین خدمات را به مردم و با بکارگیری مربیان و پرسنل باشگاهها امروز حدود یک میلون شغل بدون کمک دولت توسط ورزش به وجود آمده پس جایگاه آنان در دستگاه ورزش کجاست و چه کمکی از طرف دولت به آنها تزریق میشود آیا رئیس جمهور محترم خبر از این همه فعالیت دارد؟

اجرای عدالت در ورزش

دکتر میرزاآقابیگ اضافه کرد: ورزش مملکت باید به دست اهلش سپرده شود که امروز انجام شده ولی ریاست جمهور میبایست جلوی فشار های نمایندگان زیاد خواه و مراکز قدرت و تحمیل غیر متخصص ها را در حوزه ورزش بگیرد.رئیس جمهور محترم اگر خواهان اجرای عدالت در این حوزه است، باید اجازه بدهد که بخش های مختلف مردمی به راحتی وارد گود مسئولیت و امور اجرایی ورزش شوند. یکی دیگر از کارهایی که باید در ورزش کشور صورت بگیرد جدا ساختن امور جوانان از ورزش و تربیت بدنی باشد چون به طور عموم وزارت ورزش عملا نتوانست برای جوانان کاری انجام بدهد و مشکلات آنها همچنان پابرجاست. و از روز اول این اتفاق نباید می افتاد . همه میدانیم مشکلات امروز جوانان از حوزه یک وزارت خانه فراتر است.

کاپیتان سابق تیم ملی بسکتبال با اشاره به در نظر گرفتن بودجه هفتاد میلیارد تومانی برای فدراسیون کشتی آن را نوعی بی احترامی به وزارت ورزش توسط مجلس محترم قلمداد کرده و افزود: نمایندگان محترم مجلس با چه شناختی از پتانسیل های موجود در عرصه تربیت بدنی و ورزش قهرمانی اقدام به تخصیص چنین اعتباری کرده اند. نقش وزارت ورزش در این بین چیست؟ البته ارزش معنوی ورزش کشتی همواره پابرجاست اما اعتقاد دارم که طی فرآیندی چهار تا هشت ساله بودجه متناسب با خواسته ها و نیازهای رشته های ورزشی به فدراسیون ها اختصاص یابد، ما می توانیم در رشته هایی مانند شنا و دوومیدانی ، تیراندازی و… هم صاحب مدال شویم کما اینکه در ورزش های رسمی هم عناوین المپیکی کم نداریم. اعتقاد دارم که سرمایه گذاری در ورزش باید عدالت محور باشد و اگر امور بر مبنای منطق جاری شود و وزارت ورزش مستقل عمل کند، دیگر آقای دبیر که از قهرمانان المپیک ماست، با معاون وزارت ورزش بر سر موضوعی وارد مجادله نمی شود که در شأن هیچ یک از آنها نیست و اگر قرار باشد با ارتباطات پول ورزش داده شود پس نقش وزارت چه میشود.

بار دیگر تاکید می کنم که دولت یک بار برای همیشه باید تکلیف این تشکیلات را مشخص کند. من فکر می کنم که با برون سپاری به بخش های خصوصی و اتحادیه ها و انجمن های کارفرمایی زیر نظر وزارت ورزش و فدراسیون ها زیر نظر کمیته ملی المپیک فعالیت نمایند، اینگونه مشکلات کنونی  برطرف خواهد شد.

سخن آخر من این است که اتاق فکر جناب آقای وزیر محترم که از قهرمانان ارزشمند ایران و آسیا بوده چه برنامه ای برای برون رفت ورزش و تربیت بدنی کشور از مشکلات موجود ارایه داده است.